Bitcoin-traders om zich te schrap te zetten voor een vluchtige december

Bitcoin heeft al twee grote correcties in de afgelopen twee weken. De grootste cryptocurrency naar waarde toont tekenen van een stierloop in de afgelopen twee maanden, die een nieuwe recordprijs van $19.920 bereikt op 1 december. Maar het ontbrak aan steun op dit niveau en nam een neusvleugel aan $18.100. Uit de gegevens van de keten blijkt dat de massale verkoop werd geïnitieerd door walvissen en mijnwerkers die graag winst willen maken.

John Bollinger, beroemd technisch analist en de maker van de Bollinger Bands-indicator, merkt op dat Bitcoin misschien binnenkort weer in staat is tot een correctie, aangezien Bitcoin een klassieke top heeft gevormd.

Bitcoin Traders To Brace For A Volatile 2 december
Het is aan te raden dat handelaren de komende week de beweging van Bitcoin beter in de gaten houden. Als Bitcoin erin slaagt om $19.000 vast te houden, kan het een adempauze in beslag nemen en consolideren. Maar elke significante daling zou kunnen leiden tot een cascade van verkopen, omdat veel handelaren bang zijn dat Bitcoin de massale neuzen van het net na het bereiken van ATH in 2017 zal herhalen.

VerwantePosten
Coinstreet Partners‘ samenwerking met Magic Circle om GOIR (Global Online Investor Roadshow) op de Chinese en Japanse markt te promoten.
Begrijp het aspect van Bitcoin Future en de toekomst van Cryptocurrencies!
Bitcoin: Prijsgeschiedenis van de meest populaire cryptocurrency!
Bitcoin-betalingen – De beste manier om uw kleine bedrijf te laten groeien!

Ondanks recente tegenslagen blijven institutionele beleggers en analisten de langetermijnperspectieven van Bitcoin op de voet volgen. Naar verluidt kan Guggenheim Macro Opportunities Fund $500 miljoen in Bitcoin investeren via Grayscale Bitcoin Trust. Guggenheim Macro Opportunities Fund is niet de enige grote belegger die Bitcoin in een nieuw licht ziet. In 2020 heeft Bitcoin meer erkenning gekregen van institutionele beleggers en overheidsinstellingen.

Hoe kunt u profiteren van de volatiliteit?

De hoge volatiliteit is een constante van Bitcoin sinds zijn geboorte, en het gaat niet weg in de nabije toekomst. Hoewel hoge volatiliteit ervoor kan zorgen dat handelaren binnen een paar uur een grote som geld verliezen, is het ook hoge volatiliteit die hen helpt om hun investeringen in korte tijd te vermenigvuldigen. Dus hoe kunnen we er het beste van maken en meer BTC genereren? Het antwoord is heel eenvoudig: leveraged trading.

Bij leveraged trading is elke schommeling een kans om winst te genereren. Het is volkomen normaal voor traders om 100% ROI of meer te behalen.

Laten we eens kijken hoe:

Stap 1: de huidige prijs van BTC is $9.000. Als u denkt dat de prijs gaat dalen, kunt u een short positie openen met 0,01 BTC. Nu lijkt 0,01 BTC misschien niet veel, maar met 100x hefboomwerking kunt u een contract openen dat 1 BTC waard is.

Stap 2: Wanneer de koers van BTC 500 punten daalt tot $8.500, sluit u de positie.

Winst: ($9000-$8500)*1 BTC/$8500=0.059 BTC.

ROI: 0.059/0.01*100%=590%

Leveraged trading is een volwassen derivaat in de crypto-markt. Bexplus, opgericht in 2017 en met het hoofdkantoor in Hongkong, is een toonaangevend handelsplatform voor crypto-derivaten en biedt 100x hefboomwerking voor de handel in futures op BTC, ETH, LTC, EOS, XRP, enz.

Bexplus‘ Analysis Director Justin Kwok is een crypto-veteraan met een rijke ervaring in verschillende derivaten. In een recent gesprek merkte hij op dat „… normaal gesproken zouden traders hun huiswerk doen voordat ze in Bitcoin investeren, dus ze accepteerden al dat bitcoin-handel zijn eigen risico’s heeft. Hoe volatieler de markt is, hoe meer winst er mogelijk is [voor handelaren]. Toch moeten handelaren voorzichtig zijn met hun transacties en liquidatie vermijden. ”

Demorekening met 10 BTC
Bexplus is een van de weinige beurzen die een gratis demorekening aanbieden, waarmee u de regels en handelswidgets van Bexplus doorloopt. Binnen de demorekening is er 10 BTC voor handelaren om te oefenen en strategieën uit te proberen zoveel als ze willen.

BTC-portefeuille: tot 30% rente op jaarbasis zonder risico’s
Bexplus-gebruikers kunnen niet alleen winst maken door te handelen. Sluit u aan bij de Bexplus-portemonnee om tot 30% rente op jaarbasis te verdienen zonder risico’s te nemen. Met tot 30% rente op jaarbasis is het ongetwijfeld een van de meest winstgevende tarieven in de industrie.

Bitcoin-traders om zich te schrap te zetten voor een volatiele 3 december
Terwijl de meeste uitleenplatforms vereisen dat handelaren minstens 1 BTC storten, kunnen handelaren een storting doen vanaf 0,05 BTC op Bexplus.

Handel vrij op Android & iOS

De topklasse Bexplus app integreert alle noodzakelijke functies en tools (real-time grafieken, diverse indicatoren, nieuwswaarschuwingen en etc.) met behoud van een minimalistische en intuïtieve interface. Met de Bexplus app kunt u uw account beheren waar en wanneer u maar wilt. Bovendien kan de 24/7 notificatie u op de hoogte houden van grote prijsbewegingen, waardoor het gemakkelijker wordt om uw posities te beveiligen.

Stortingsactiviteit om 100% BTC Cashback te verdienen
Stort BTC op de Bexplus-rekening en u kunt een 100% BTC-bonus verdienen, die ook kan worden gebruikt om termijncontracten te verhandelen. Bovendien verminderen meer marges de kans op een gedwongen liquidatie. Hoe meer storting, hoe meer bonus u krijgt. Tot 10 BTC is beschikbaar voor elke storting.

Bitcoin-traders om zich te schrap te zetten voor een vluchtige december 4
Een succesvolle handelaar diversifieert altijd zijn strategieën en past zich aan de marktveranderingen aan. Bexplus biedt u oneindig veel mogelijkheden om winst te maken. Aarzel niet om u aan te sluiten bij Bexplus en uw bonussen te claimen!